Miruna Precub - Asociatia "Spitale Curate"

Cadou de ziua mea

1,560 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
12 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Miruna este un copil fericit. Are oameni care o iubesc, sanatate si tot ce isi poate dori.

Are jucarii, dar se joaca mai ales cu linguri de lemn, oale, cutii, canta, matura, etc. Deci nu are nevoie de mai multe jucarii. Are haine, dar toata iarna nu am reusit sa o facem sa vrea alta caciula decat cea cu Hello Kitty iar uneori nu vrea decat fix aceeasi bluza cu dungi, zile la rand. Deci nu are nevoie nici de mai multe haine. Ii plac cartile si are o biblioteca care in curand o sa poata rivaliza cu celebra biblioteca din Alexandria. Si desi nu sunt niciodata prea multe carti, nici de carti nu mai are nevoie acum.

Asa ca am decis sa donam ziua ei pentru o cauza buna. Pentru ca, desi nu poate intelege acum ce inseamna asta, vrem sa o invatam de mica sa faca fapte bune si sa inteleaga ca si cele mai mici gesturi conteaza.

Cel mai frumos dar pe care il puteti face unui copil care are de toate, este sa ajutati pe cei care nu au. Asa ca va rugam, in loc de cadouri pentru Miruna, sa donati pentru acestă cauză.

Nu va faceti griji, va primi si Miruna un cadou bun de desfacut si jucat cu cutia :)


Îți multumim că ești alături de noi și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia "Spitale Curate"

Asociatia “Spitale Curate” a fost infiintata in anul 2015 cu obiectivul imediat de a reabilita spitalele din România, secţie cu secţie. Pentru că pacienţii sunt oameni şi este normal să se simtă oameni, şi în spital.

Program specializat de nutritie pentru copiii bolnavi de cancer din spitale

Ne propunem sa dezvoltam primul program de nutritie compact din Romania, prin care sa schimbam modul in care copiii bolnavi de cancer se hranesc, atat din punct de vedere practic, mesele pe care ei le iau in spital, cat si teoretic, sa oferim suport educational pentru parinti. 

12 Donatii

150 RON
La multi ani, Miruna! : *
22 apr 2017
22 apr 2017
Miruna, ce frumoasa si sufletista esti! Abia astept sa cresc mare sa putem ajuta oameni impreuna si in pauze sa mancam cate o felie de pepene rosu :)
21 apr 2017
300 RON
tati mami
17 apr 2017
Don't grow up too fast!
17 apr 2017
Un gest Minunat in numele Mirunei. Iti doresc ca Miruna sa devina un om extraordinar, asa cum o cresteti si educati voi, sa aiba noroc si sa fie inconjurata intotdeauna de oameni dragi si de incredere.
14 apr 2017
Zambetul ei sa faca lumea mai buna!
13 apr 2017
La multi ani fericiti plini de zambete si aventuri!
13 apr 2017
La multi ani Miruna!
12 apr 2017
30 RON
11 apr 2017
La multi ani, de bine, de-astea!
11 apr 2017
La multi ani micuta Miruna! Sa fii sanatoasa (frumoasa esti deja), norocoasa si la suflet marinimoasa! Sa ii faci pe parinti mandri de tine si sa aduci bucurie in vietile celor din jurul tau!
11 apr 2017